Indira Salvador

Benvingut, benvinguda a la meva consulta

Fisioterapeuta, osteòpata, quiro-massatgista, especialitzada en alimentació higienista i remodelació corporal no invasiva.

___________________________________________________________

Vaig començar la meva formació com a  Esteticista professional  l’any 2002 i vaig treballar en dos dels millors Spas de la comarca durant gairebé 3 anys.

Les meves inquietuds em portaren a diplomar-me en Quiromassatge a Girona. Vaig fer les pràctiques a l’Hospital de Figueres i la Fundació Altem, per l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i física. Aquesta experiència em va introduir en un món que em va fer créixer personal i professionalment.

El que més em satisfà i m’omple és ajudar a les persones a recuperar la salut i el benestar. Moguda per aquest interès vaig continuar la meva formació a la Universitat de Girona obtenint la diplomatura de Fisioteràpia  i ampliant els meus estudis d’Osteopatia.

Paral.lelament m’he format en altres tècniques,  de les que destacaria el Mètode Saló-Darder, un eficaç mètode de diagnosi que fa servir tecnologia d’última generació (Physium) avalada amb més de 10 anys d’investigació i més de 7 anys a clíniques i consultes.  S’obtenen resultats immediats que d’una altre manera no serien possibles.

L’any 2011 vaig obrir la meva pròpia consulta, Fisio Indira a L’Escala (Girona), el meu poble, on m’hi trobaràs i on ets sempre benvinguda, benvingut.

Indira Salvador Ribera
Salut i benestar del Cos