INDIRA SALVADOR

FISIOTERAPEUTA, OSTEÒPATA, QUIROMASSATGISTA I COACH NUTRICIÓ.
INDIRA Salvador - Fisioterapeuta, osteòpata, nutrició.

Indira Salvador · Col·legiada 9409

Titulacions:

______________________________________________________

Vaig començar la meva formació com a  Esteticista professional  l’any 2002, treballant durant 3 anys en dos dels millors Spas de la comarca.

Les meves inquietuds em portaren a diplomar-me en Quiromassatge a Girona, fent les pràctiques a l’Hospital de Figueres i la Fundació Altem, centre per l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i física. Aquesta experiència em va introduir en un altre món que em va fer créixer personal i professionalment.

El que més em satisfà i m’omple és ajudar a les persones a recuperar la salut i el benestar.
Moguda per aquest interès vaig continuar la meva formació a la Universitat de Girona obtenint la diplomatura de Fisioteràpia  i més endavant ampliant els coneixements d’Osteopatia

M´he format en altres tècniques  de les que destaco el Mètode Saló-Darder, un eficaç mètode de diagnosi que fa servir tecnologia d’última generació (Physium) avalada amb més de 15 anys d’investigació i més de 7 anys a clíniques i consultes, i amb la que s’obtenen resultats immediats que d’una altre manera no serien possibles.

L’any 2011 vaig obrir la meva pròpia consulta, Fisio Indira a L’Escala (Girona), el meu poble, on m’hi trobaràs i on ets sempre benvinguda, benvingut.

Indira Salvador Ribera
Salut i benestar del Cos