MUTUES DE REEMBORS


 

Si tens contractada una mútua amb modalitat REEMBORSABLE les sessions a Fisio Indira et poden sortir  a un cost molt baix. Si vols saber com funciona llegeix fins al final 😉

Fisio Indira és un consultori de fisioteràpia i osteopatia privat , per tant sense conveni directe amb cap mútua a no ser que es tingui contractada, com s’esmenta línies amunt, una mútua amb modalitat REEMBORS.

El motiu que Fisio Indira no tingui conveni directe amb les mútues és degut a que els tractaments que es realitzen aquí són més resolutius i una mútua normal no ho pot cobrir. Mentre que en un centre de rehabilitació concertat es poden tractar de 5 a 10 persones a la vegada de forma protocol.lària i sense personalitzar el tractament segons el cas, a Fisio Indira per contra, es fan tractaments individuals de 50 min de duració amb una professional titulada en fisioteràpia, osteopatia entre d’altres, amb una implicació al 100% i amb un grau d’exigència alt per tal d’obtenir resultats. A Fisio Indira es procura que al sortir de cada sessió es marxi amb una millora respecte l’inici del tractament.

COM SE SI LA MEVA MUTUA ÉS  DE REEMBORS O LLIURE ELECCIÓ:

Cal que et posis en contacte amb la teva aseguradora i demanis si pots escollir un professional fora del quadre mèdic estipulat i presentar-los una factura perquè et reemborsin part del tractament.

COM FUNCIONA UNA MUTUA DE REEMBORS?

Normalment al assistir a la visita de fisioteràpia, se t’entregarà la factura de la sessió realitzada que hauràs pagat al centre i l’hauràs de fer arribar a la teva asseguradora per tal que et bonifiquin el % corresponent.

Normalment si acuts als centres de la llista concertada, la cobertura és del 100% un cop entregues la factura i si tries un altre centre, com seria per exemple: Fisio Indira la cobertura normal seria d’un 80-90% com a norma, és a dir només pagaries el 10% o 20% de la visita és a dir entre uns 4 i 8 euros. Per tant et beneficies de obtenir un bon tractament a low cost.

QUINES MUTUES DE REEMBORS SON LES MÉS COMUNS?

Axa, Cigna, La Estrella, Sanitas Mundi, Mútua General de Catalunya, Wintherthur, Adeslas Extra, HNA, Mapfre Caja Salud, DKV Seguros, CoSalud etc. De fet, quasi totes les mútues tenen aquesta modalitat de reembors avui dia.

ALGUNS BENEFICIS DE CONTRACTAR MUTUES DE REEMBORS:

  • Tens llibertat d’escollir un bon professional
  • Atenció exclusiva
  • Baix cost del tractament / servei
  • Menys despesa de temps i gasolina ( pots escollir un centre del teu mateix poble/ciutat sense haver de fer grans desplaçaments ni perdre temps a la carretera )
  • Assegurar-te que estàs en bones mans i amb professionals de confiança.

Fisio Indira. Salut i Benestar del cos.

Etiquetes: , , , ,

Comentaris & Respostes

Comentaris tancats.