NATURA SIBÈRICA, Cosmètica 100% natural


FISIO INDIRA I NATURAL SIBERICA AMB ELS BOSCOS SIBERIANS copia

INNOVEM AMB NATURA SIBÈRICA.
Línia Cosmètica altament reconeguda com a producte Eco Orgànic.
Aviat començaré a  treballar amb una nova línia de cosmètica ecològica, NATURA SIBÈRICA, amb garantia certificada per diverses institucions medi ambientals:
–  ICEA (Institut Certificat Ètic Ambiental)
–  ECOCERT (Extractes amb certificat ecológic)
–  Best Green Cosmètics
–  The Natural Organic Award 2013

Natura Sibèrica és una marca de cosmètics d’origen rus, exactament de l’estepa siberiana. La creació de la línia dels seus productes està basada en la idea d’aprofitar els rics recursos que es troben en estat pur a zones verges de Sibèria.
Tant a Sibèria  com a l’Extrem Orient s’han conservat parcs naturals amb una flora única que emmagatzema principis actius d’alta efectivitat pel cuidado de la pell, ja que les plantes salvatges, acostumades a sobreviure al clima extrem de la zona, han desenvolupat propietats extraordinàries.
Per sobreviure a les gèlides temperatures de  -50ºC i acompanyades de forts vents, les plantes siberianes produeixen substancies actives protectores amb grans propietats antioxidants.
La regió de Sibèria oculta plantes úniques, amb valuoses propietats per a la salut i la bellesa, plantes que generalment només es troben a aquesta regió.

Natura Sibèrica és extremadament respectuosa amb les tècniques de recol·lecció. Recol·lectar de forma correcta les plantes silvestres, manualment, en el seu moment i mida adequades, implica que es reprodueixin amb major abundància i que la puresa, riquesa i poder dels seus principis actius , beneficiosos per la salut i la bellesa, s’aprofitin per crear aquests excepcionals cosmètics que a partir d’ara trobaràs a Fisio Indira.

Fisio Indira
Salut, bellesa i benestar del cos

Etiquetes: ,

Comentaris & Respostes

Comentaris tancats.