Indira Salvador

Benvingut, benvinguda a la Consulta INDIRA SALVADOR

Diplomada en Fisioteràpia, Osteopatia, Quiromassatge Superior, Estètica, especialitzada en la Tècnica Bio-fisioteràpiaen remodelació corporal no invasiva, i en nutrició i alimentació higienista, reeducació del hàbits alimentaris per adults i infants i formada en els beneficis que aporta beure aigua de mar

 

Indira Salvador – Col·legiada 9409

 

 

 

A principis de l’any 2000 vaig treballar com a Esteticista professional a dos dels millors Spas de la comarca, el Torremirona Spa i l’ Spa Hotel Perelada.

Les meves inquietuds em portaren a diplomar-me en Quiromassatge i col.laborar amb l’Hospital de Figueres i la Fundació Altem, un referent de la Generalitat de Catalunya en quant a l’atenció a persones amb discapacitat intel·lectual i física. Aquesta experiència em va donar una nova visió de la meva feina, fent-me créixer personal i professionalment.

Moguda per aquest interès vaig continuar la meva formació a la Universitat de Girona obtenint la diplomatura de Fisioteràpia i a ampliar els meus estudis d’Osteopatia.

Paral·lelament m’he format en altres mètodes, com el Mètode de diagnosi Saló-Darder que utilitza tecnologia d’última generacióavalada amb més de 15 anys d’investigació, provada en més de 1.000 pacients i amb la que s’obtenen resultats de forma eficaç i ràpida que no serien possibles d’una altre manera.

L’any 2011 vaig obrir la meva propia consulta a L’Escala (Girona), el meu poble, on m’hi trobaràs i on, des d’ara, ets benvinguda, benvingut.

Indira Salvador Ribera
Salut i Benestar del Cos